Yoğ Dil Eğitimi Etkinliklerimiz 2022-2023

Haz

İngilizce  derslerimizde okuma saatlerimizi Z Kütüphanede yaparak öğrencilerimizin ilgisini arttırıyoruz.

May

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü 5.ve 6.sınıf İngilizce YIl Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavı okulumuz İMKB Alpaslan İHO'da yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Yogunlaştırılmış Yabancı Dil Eğitimi alan 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz kendi hazırladıkları oyunlarla konuları pekiştirmeye ve eğlenerek öğrenmeye devam ediyorlar.

May

Balıkesir Karesi Gazi İmam Hatip Ortaokulu ile yaptığımız mektup arkadaşlığı devam ediyor.Mektuplarımız geldi heycanla okundu...

May

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil eğitimi alan 6.sınıflarımız kendi hazırladıkları oyun ile konuyu pekiştiriyorlar.

Öğrencilerimiz tarafından Ramazan Ayı panomuz hazırlanmıştır.

5.sınıf öğrencilerimiz FİLM ünitesinde öğrendiklerini kendilerine gönderilen Padlet web 2.0 aracı ile oluşturulan duvarda paylaşarak konu üzerine görsel hafızalarını güçlendirdiler.

6.sınıf öğrencilerimiz PADLET web 2.0 aracını kullanmayı öğrendiler. Meslekler ünitesini pekiştirmek üzere kendilerine gönderilen Padlet üzerinde fikirlerini paylaştılar.

6.sınıf öğrencilerimiz öğrendiklerini pekiştirmek ve görsele dökmek üzere isteyen CANVA web2.0 aracında isteyen kendisi elde hazırlayarak meslek afişlerini yaptılar.

6.sınıf öğrencilerimiz meslekler ünitemizde yıllık eylem planımız doğrultusunda hayallerindeki meslekleri kendi yaptıkları kostümlerle sınıfta arkadaşlarına tanıttılar.

5.sınıf öğrencilerimiz  Movie ünitemiz kapsamında film türlerini ve film karakterlerini incelemeyi öğrendiler ve sevdikleri bir filmi İngilizce olarak izlediler.

Games and Hobbies (Oyunlar ve Hobiler) ünitemizi bahçede sokak oyunlarımızı oynayarak ve derste öğrendiğimiz cümle  kalıplarını kullanarak pekiştirdik.Bu etkinlikle öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler.

5.sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan el yapımı saatler ile ‘’My Daily Routine Günlük Rutinim’’ ünitesindeki saatleri okuma konusu pekiştirildi. Dijital(interactive saat) ve geleneksel yöntemlerle(kendi yaptıkları saatler) saatleri çalışmak öğrencilerimizin dikkatini çekmiş ve dersleri etkili kılmıştır.

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı uyguladığımız 5. Ve 6. sınıflar tarafından  hazırlanan panolarımız.

6. Sınıf 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı  yıllık eylem planımızda belirlediimiz üzere 6.sınıflarda ünite çalışmamız sonunda öğrencilerimiz öğrendikleri kalıpları CHATTERPIX  ve TOONTASTIC web 2.0 araçlarını kullanarak pekiştirmişlerdir.